Estem treballant en la pròxima edició.

Bg_3_rojo

CULTURA

Bg_3_rojo
Vine a l’escenari i gaudeix dels espectacles!
Vine a l’escenari i gaudeix dels espectacles!

Cada dia trobaràs diferents actuacions al nostre escenari.

No te les pots perdre!

Damaris Gelabert

Mou el cos

“La musica i el cos no es poden separar”, aquest es el lema d’oquest concert de la Damaris Gelabert i la seva banda, que proposa les families no parar de moure’s seguint el ritme i les coreografies de diversos estils: funk, disco, salsa, country, polca, celta i jazz..

La Tresca i la Verdesca

Zum és un espectacle musical d’animacio amb cançons i danses, de proposta participativa. El repertori és de creació I composició pròpies i s’adapta a les característiques del públic i de la festa.

Koko el mag

Koko el Mag ens porta aquest espectacle diferent, divertit, esbojarrat i tecnolôgic, apte per a nens des dels 2 fins als 99 anys. La màgia, les rialles i la sorpresa seran protogonistes en aquesta magia clownesca que farà que públic vibri i la visqui de principi a fi.

Jose Ferreras

Freestyle show

Una combinació de freestlye que deixarà impressionada a tota la família.

Acabat d’arribar del Brasil, Jose Ferreras està buscant equip al mercat europeu i ens mostrarà les seves millors activitats per poder ser fitxat per algun equip local.

La Bleda

Una paradeta particular

Mai havia estat tant divertit anar al mercat! Sobretot si la mestressa de la paradeta és la masoBleda. De tot això una recepta fareu entre cançons, rialles i endevinalles. Ah i vigileu que el cuc escorbut no es mengi les fruites i verdures d’aquesta paradeta tant particuliar.

Carles Cuberes

Martí el llop

Espectacle de petit format que combina narració, música original en directe -veu i acordió diatònic- i titelles. Al llarg de la narració els infants són els encarregats de donar vida als personatges a través de la manipulació dels titelles.

País de Xauxa

Jaume Moreno Paracaula va crear el 1993 la companyia de música i teatre familiar País de Xauxa per difondre espectacles de qualitat basats en l’escenificació de contes i cançons.
Tots els espectaclesson de creació pròpia oferint un repertori ben original i genuí.

Enric Maggoo

“Lúltim il#lusionista” és un espectacle visual, divertit i molt engrescador on viureu en directe les maravelles sorprenents que sempre atribuïm als mags. De la mà d’Enric maggoo veureu com fer possible tot allò que aparentment és impossible, com la quadratura del cercle.

cultura_calendario_img_v2

CULTURA

És hora d’apropar-se a l’escenari!
Blue_drops
Nota: Horaris subjectes a canvis
Blue_drops_R