EL NOU ESPAI MINI

La novetat d’aquesta edició és l’espai mini, dedicat a la primera infància!

Situat dins del Festival de la Infància, l’espai mini serà el lloc de referència per a nadons i infants de fins a 4 anys, amb jocs adaptats a les seves necessitats. Dins, hi haurà El jardí dels petits, una ludoteca dissenyada perquè els més petits puguin gaudir de racons de joc i aprenentatge especialment per ells.

A més, hi haurà un escenari exclusiu pels infants, amb activitats especials que segur que els hi encantaran!

Per oferir a les famílies la màxima comoditat, també hi haurà aparcament de cotxets i sala de lactància perquè tothom pugui gaudir de la festa sense preocupacions!

L’espai mini serà el lloc preferit tant dels infants com de les seves famílies!

Espais de l'espai Mini

El jardí dels petits

El jardí dels Petits és una ludoteca de racons perquè els petits de 0 a 4 anys puguin gaudir de joc heurístic i simbòlic, jocs de memòria, espais psicomotors i molt més! Tots els detalls són importants en aquest jardí!

El Cau dels Sentits

Un petit poble format per 3 nius de fusta i roba, teixits com fan els ocells, amb materials de diferents textures i olors. Un lloc on amagar-se i, des de dins, observar el món. Camins que ens porten a casa dels altres, on trobarem diferents colors, músiques i sorolls estranys.

Sensacional

Un esclat d’imatges i sons que s’escampen per tot arreu amb experiència visual i sonora sorprenent. El terra tou és una gran pantalla a on es projecten imatges que omplen tot l’espai i els cossos dels participants.

Espai lactància

Zona dins de l’espai mini amb sofàs on les famílies podran alimentar còmodament als nadons sense interrupcions.

Puja i condueix un cotxe d’època

Una ciutat a mida dels més petits de la festa. Els nens i nenes podran circular amb petits cotxes d’època de carreres, de bombers, taxis, grues o camions per a fer créixer la seva imaginació.

Aparca-cotxets

Podreu deixar el vostre cotxet en un espai reservat per poder gaudir lliurement de les activitats.

PROGRAMACIÓ DE L’ESCENARI DE L’ESPAI MINI

Teatre al Detall, El núvol gris, gran i gros

El núvol gris, gran i gros ha estat viatjant per tot el món i ara està ple d’aigua! Els més petits de la casa l’ajudaran a trobar el millor lloc per ploure, perquè la seva aigua pugui ajudar a la gent, netejant carrers, regant i omplint els rius. Ho aconseguirà?

Rikus

La Tina i en Rikus han perdut les capses de colors!! Els infants els hauran d’ajudar a trobar-les, i amb cada caixa descobriran una història diferent.

La Cia. Roberto G. Alonso, Almazuela

Almazuela (Sota els llençols) és un espectacle que recrea un món surrealista fantàstic, on res és el que sembla! Es tracta d’un espectacle visualment increïble, divertit i original que no us podeu perdre!

Carles Cuberes, Cançons de Butxaca

Veniu a cantar cançons conegudes i noves en aquest espectacle musical ben bonic! Estarem acompanyats de guitarra, acordió i moltíssima animació!

Fes-t’ho com vulguis, Xino-Xano

Xino-Xano és un espectacle de titelles i narració, participatiu, tendre i divertit alhora. Té recursos teatrals com el joc dels titelles; la transformació d’un element escenogràfic, les cançons tradicionals o la comicitat del ratolí Serafí.

Galiot Titelles, En Patufet

Espectacle d’en Patufet, un clàssic dels contes, conegut per als més petits i grans! L’infant ajudarà a trobar els diferents elements escenogràfics de dins d’unes cistelles de vímet, amb que poc a poc, anirem construint la història i fins i tot li donarem de menjar al bou.

Cia. Jomeloguisjomelo, Per què no surt el Sol Avui?

Per què no surt el Sol Avui? és un conte que explica les aventures que s’hauràn de passar per trobar el Sol que avui s’ha despistat i no ha sortit. Aquesta aventura va acompanyada de cançons interpretades amb guitarra, ukelele, flauta dolça, pal d’aigua. No us ho podeu perdre!

Fes-t’ho com vulguis, Tu-tuut!

Tu-tuut! Pugeu al tren de la imaginació que ve carregat de contes i amb uns personatges que us agradaran molt!. Una vaca que s’adorm al bell mig d’un pont; el rossinyol que cerca la cançó més bonica del món; i una conilleta que busca un lloc per posar a fer nones al seu fillet…