Vistes de navegació

Navegació de visualitzacions Esdeveniment

Avui

Auto xocs!

Num. 25

Vine a provar uns enginyosos vehicles impulsats per la teva pròpia força, la diversió està en xocar amb els altres! Una activitat que combina sostenibilitat, reciclatge i entreteniment.

Puja i condueix un cotxe d’època

Num. 33

Una ciutat a mida dels més petits de la festa. Els nens i nenes podran circular amb petits cotxes d'època de carreres, de bombers, taxis, grues o camions per a fer créixer la seva imaginació.

Camerino de Maquillatge

Num. 9

Si voleu amagar-vos darrere d’un magnífic maquillatge veniu a pintar-vos els uns als altres al nostre camerino! Trobareu tots els estris necessaris per fer-vos uns maquillatges espectaculars.

Pista americana

Num. 26

Si vols córrer, saltar, jugar i sobretot divertir-te al màxim mentre fas exercici físic, aquesta és la teva activitat. Puja i baixa rampes, salta obstacles i endinsa't al túnel per ser el primer a sortir!

El Jardí dels Petits

Num. 32


Aquí trobaràs diferents racons de joc i aprenentatge especialment dissenyats pels més petits, permetent-los gaudir amb total seguretat.

Descobreix la Granja

Num. 24

Un inflable en forma de granja amb tres tobogans per a lliscar-se sense parar! A més, hi ha un bonic ase perquè els petits puguin pujar i gaudir al màxim tot aprenent la importància de fer esport.

Circuit d’Aventura

Num. 8


A través de sis torres unides per sis ponts, podràs posar a prova la teva destresa, l’equilibri, la precisió i la força, ja que cadascun proposa un repte diferent.

Que la xarxa no t’enredi

Num. 1


Entra al gran laberint o vine a pescar a la piscina de boles les dades personals que podeu publicar a les xarxes. Aprendreu i us divertireu alhora!

Experiències feel the technology

Num. 5


Generant el teu propi avatar podràs fer un tast de bombons virtual guiat pels Germans Roca a través d’unes ulleres virtuals; faràs un recorregut olfactiu pel metavers Barceloní i podràs viure l’experiència immersiva d’una sessió de DJ.

Joguines interactives

Num. 34


Són els nous U-Smart Toys, unes noves joguines urbanes d'exterior amb les que els nens interactuen i que simulen uns animals blancs.

Estem construint les torres, ens ajudes?

Num. 8


Muntarem a partir de peces tridimensionals les torres centrals de la Sagrada Família i farem una manualitat en cartó encunyat inspirada en les torres dels Evangelistes, reproduint de forma simplificada les ales, escultures i llibre que les caracteritzen.

Aprèn les normes de conducció

Num. 6


Al circuit viari podràs muntar a la bicicleta i recórrer els carrers amb semàfors, passos de zebra i senyals de trànsit que hauràs de respectar, si no seràs multat!

Go to Top