Escenari Genèric

  1. Esdeveniments
  2. Escenari Genèric

Vistes de navegació

Navegació de visualitzacions Esdeveniment

Avui
Tot el dia

Jugueteria solidària amb Spin Master

Aquest any trobareu la Jugueteria Solidària en el Festival!. Podreu experimentar, moldejar, remoure i crear diferents figures amb la sorra màgica Kinetic Sand de Spin Master. Després aquestes joguines es donaràn a nens i nenes en situació de vulnerabilitat.

Vine a sentir-te com un bomber

Vols sentir-te com un veritable bomber? Puja en un dels seus camions, posa't el seu uniforme, encén les llums i prem la sirena!

Jugueteria solidària amb Mattel

Aquest any trobareu la Jugueteria Solidària en el Festival!. Podreu jugar i experimentar amb joguines de Fisher Price, cotxes de Hot Wheels, jocs de taula i nines com les Polly Pocket i les Barbies, tot això de Mattel. Després aquestes les donarem a nens i nenes en situació de vulnerabilitat.

El Mar de colors

La nostra increïble piscina de boles està dissenyada per estimular la creativitat, el moviment i la diversió, és un espai segur i acollidor on els més petits podran gaudir de moments inoblidables.

L’arbre dels desitjos

Vols venir a penjar el teu desitg en el nostre arbre? Pinta, dibuixa i escriu en la P i deixa'ns la teva petjada en forma de dibuix o destig.

Vols saber quina feina fa la Guàrdia Urbana?

Si vols conèixer la feina que fa el cos de de la Guàrdia Urbana, els seus vehicles i les seves unitats, estaran al Festival per ensenyar-vos tot el que necessiteu saber.

Pinta amb Casa Tarradellas

Posa't a prova i vine a pintar en un dels nostres cavallets de pintor, desperta la teva creativitat i pinta el teu millor quadre!

Biblioteca màgica

Vols descobrir llibres màgics amb històries màgiques? Endinsa't a la nostra biblioteca i gaudeix d'una estoneta de tranquil.litat mentre viatges a través dels contes.

La Gran Tempesta

Endinsa't dins de la cúpula i viu una tempesta de confeti que et farà vibrar.

Inflable esports

Des de saltar amb alegria fins a botar amb entusiasme, passant per reptar amb habilitat, tot això és el que ofereix l'inflable esportiu.

Patge reial

Si encara no has fet la carta al Reis Mags d'Orient aquesta es la teva oportunitat, un patge reial et donarà la benvinguda i podras dipositar la carta a la bústia.

Balance Bike

Vine a probar l'experiència de conduïr un triker balance bike, a veure qui guany la cursa!

La ciutat infinita

Construeix una nova idea de ciutat amb residus de fusta, una activitat lúdica, sostenible i participativa

Construïm les torres centrals

Construirem un prototip a escala de les torres centrals mitjançant unes peces d'impresió 3D i farem una manualitat que consistirà en muntar i pintar un petit model de la superposició del nou perfil de l'edifici. Activitat amb inscripció previa al seu stand.

Aprèn les normes de conducció

Al circuit viari podràs muntar a la bicicleta i recórrer els carrers amb semàfors, passos de zebra i senyals de trànsit que hauràs de respectar, si no seràs multat!

Aprenem sobre l’aerodinàmica

Vols saber què es l'aerodinàmica? a través d'un experiment t'ensenyarem com funciona l'aire i un túnel de vent per fer volar les persones. També podràs fer una petita introducció al vol indoor esportiu i aprendràs les posicions principals que practiquen els voladors de competició.

Prohibit no tocar

Prohibit no Tocar és una activitat que afavoreixen el joc lliure, respecta l'instint natural de les nenes i els nens de tocar, explorar i descobrir el món a través de tots els sentits.

Espai sensorial

A les taules sensorials els petits rebran una gran varietat d'estímuls com textures, colors i sons que els ajudaran en el seu desenvolupament i aprenentatge.

Circuit d’Aventura

A través de sis torres unides per sis ponts, podràs posar a prova la teva destresa, l’equilibri, la precisió i la força, ja que cadascun proposa un repte diferent.

Que la xarxa no t’enredi

Els infants i les families podran adentrar-se en un laberint de xarxa ambientat en un bosc encantat on trobaran cartells amb dades i hauran de triar quines dades salvar.

Pista americana

Si vols córrer, saltar, jugar i sobretot divertir-te al màxim mentre fas exercici físic, aquesta és la teva activitat. Puja i baixa rampes, salta obstacles i endinsa't al túnel per ser el primer a sortir!

Puja i condueix un cotxe d’època

Una ciutat a mida dels més petits de la festa. Els nens i nenes podran circular amb petits cotxes d'època de carreres, de bombers, taxis, grues o camions per a fer créixer la seva imaginació.

Camerino de Maquillatge

Si voleu amagar-vos darrere d’un magnífic maquillatge veniu a pintar-vos els uns als altres al nostre camerino! Trobareu tots els estris necessaris per fer-vos uns maquillatges espectaculars.

El Jardí dels Petits

Aquí trobaràs diferents racons de joc i aprenentatge especialment dissenyats pels més petits, permetent-los gaudir amb total seguretat.

Circuit Scalextric

Qui serà el primer en arribar a la meta? Competeix amb els cotxes al circuit de Scalextric.

Go to Top